Opleidingen en cursussen Hoofddorp

Het beheersen van computer software wordt steeds belangrijker voor zowel professionals als minder ervaren gebruikers. Wilt u zelfstandiger functioneren? Niet meer afhankelijk zijn van de kennis van andere? Hieronder vindt u een divers aanbod van software trainingen opleidingen en curussen.  U kunt ze alle gemakkelijk online bestellen en direct starten.


OEM Office E-learning Menu

is een bedrijf dat over de hele wereld online office cursussen verzorgt. U kunt via de website de demo's bekijken van de cursussen. Klik hier als u het aanbod van OEM Office Elearning Menu wilt bekijken.


ICT trainingen

Bij icttrainingen.nl bepaalt u zelf waar en wanneer u een training volgt. Nu bestellen is over 1 minuut starten met uw training. Geen initiële investeringen en/of offerte trajecten. U heeft alleen een computer nodig met toegang tot internet. Klik hier als u het aanbod van ICT trainingen wilt bekijken.


Iber Lengua Taaltraingen

Sinds jaar en dag is Iber Lengua het talen instituut van de regio. De klantenkring van Iber Lengua bestaat sinds 1991 van beursgenoteerde organisaties tot particulieren. Alle klanten van Iber Lengua krijgen de zelfde doelgerichte aanpak en aandacht. De cursussen van Iber lengua worden privé, klassikaal en incompany gegeven. Bezoek de website van Iber Lengua voor meer informatie. Website Iber lengua

 

 


 
goto E-Smart.nlgoto Beheren